Ansvarsfraskrivelse

For ordens skyld syns vi det er greit med en liten ansvarsfraskrivelse for sikkerhets skyld. All informasjon på affiliateprogrammer.no har som mål å være så oppdatert som mulig og mange av nettbutikkene er utprøvd og testet av meg selv, men vi kan ikke garantere at alt er riktig til enhver tid. Nettbutikker endrer seg ofte raskere enn vi klarer oppdatere.

Så:

Brukere av nettsiden affiliateprogrammer.no, påtar seg den hele og fulle risikoen ved bruk av informasjonen og linkene presentert her på nettsiden. Eier av affiliateprogrammer.no eller noen av deres samarbeidspartnere tar ikke ansvar overfor brukere, eller hvilken som helst tredjepart som måtte bli skadelidende økonomisk eller på andre måter pådra seg tap gjennom bruk av linker og informasjon på nettsiden affiliateprogrammer.no.

Vi kan ikke garantere økt trafikk og handel hos de nettbutikkene som er ført opp i databasen til affiliateprogrammer.no.

VI tar forbehold om skrivefeil. Si gjerne fra om du finner noen!

Ta gjerne en titt på Personvernerklæring til siden i samme slengen. Eller du kan gå til noe mer interessant som å lese på bloggen.